كسي كه هرگز تحت فشار نزيسته باشد، آزادي را لمس نمي كند.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

آموزش آشپزی و درست کردن خورش ماست اصفهانی در خانه

آموزش آشپزی و درست کردن خورش ماست اصفهانی در خانه

آموزش خورشت ماست , طرز تهیه خورش ماست , خورش ماست اصفهانی

طرز تهیه خورش ماست

جهت پخت خورش ماست ابتدا پیاز را از وسط به ۴ قسمت تقسیم کنید و همراه با گوشت و زردچوبه در قابلمه بریزید و بگذارید تا گوشت خوب بپزد. وقتی گوشت کاملا پخته و نرم شد، آن را از استخوان جدا کنید و در ظرف مسی خوب بکوبید. گوشت را آنقدر بکوبید تا کش بیاید. سپس زرده تخم مرغ را با شکر و ماست مخلوط کنید و آن را در یک قابلمه متوسط بریزید. آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ماست جوش بیاید. حال گوشت کوبیده شده را روی آن بریزید و هم بزنید. بعد کمی بعد نمک، مغز گردو، خلال بادام، زعفران و گلاب را نیز اضافه کنید. بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و به ظرف سرو مورد نظر انتقال دهید. بهتر است خورش را ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود. این خورشت سرد سرو می شود. اکنون کار شما به پایان رسیده و میتوانید این غذا را به زیبایی تزیین کنید.

مواد لازم جهت تهیه خورش ماست

مواد مورد نیاز میزان لازم
گوشت گردن گوسفند ۲۰۰ گرم
شکر ۱/۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
ماست پر چرب ۳ پیمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری
گلاب ۱ قاشق سوپخوری
خلال بادام ۱ قاشق سوپ خوری
مغز گردو ۱ قاشق سوپخوری
نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

 

آموزش خورشت ماست , طرز تهیه خورش ماست , خورش ماست اصفهانی

آموزش آشپزی و درست کردن خورش ماست اصفهانی در خانه